Din fotograf i Helsingborg och Höganäs

Brudstyling på Magasin 36

Att gifta sig är underbart! Vad som gör det ännu mer fantastiskt är att få tid för sig själv innan, att få bli ompysslad och få vara på ett och samma ställe.

Magasin 36 är en plats där lugnet infinner sig innan allt sätts igång. Hos Viktoria på Qvalite’

får du brudsminkningen, Mia kan göra ditt hår och Li tar bilderna. Rita på Saluhallen fixar en underbar brudbukett. Välkommen till oss!

Klänningen kommer från Fröken Ethel, Skorna från Sofie Bly. Rita har gjort Brudbuketten.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hej

Social

About

Jag är utbildad pressfotograf som startade eget 2005 för att få jobba med det jag älskar. Det har blivit mycket bröllop, över 200 brudpar och även porträtt under årens lopp…. människor är det som ligger mig varmast om hjärtat. Jag jobbar även med design och inredning Magasin 36 i Höganäs, med dess saluhall är en fantastisk miljö för fotografering och där jag har min studio.

Featured Posts

Categories

Archives