Bröllopsfotograf i Skåne

Går ni i planerna att gifta er? Kanske är ett bröllop i vackra Skåne ett alternativ? Skåne är en  fantastisk plats för bröllop med dess öppna fält och vackra stränder. Det finns så många vackra platser i Skåne så det är inte alltid lätt att välja. Sen krävs det förstås en hel del planering så det gäller att vara tidigt ute.

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i livet och ni vill förstås se till att bilderna återspeglar dagen på bästa sätt. Bröllopsfotona gör era minnen av dagen ännu starkare. Så det är förstås av vikt att ni har en duktig bröllopsfotograf.

Jag vill fånga er glädje och kärlek, alla underbara ögonblick. När tårtan är uppäten, musiken har tystnat och klänningen hänger i garderoben, är det bilderna ni har kvar.

Efter många års erfarenhet av bröllop, tycker jag fortfarande att det är fantastiskt roligt. Jag bor själv i Kullabygden och kommer gärna med förslag om vi träffas tidigt i er planering-

Jag är verksam runt om i hela Skåne men utgår från Helsingborg och Höganäs.  Jag ser gärna att vi träffas innan bröllopet så kan vi tillsammans diskutera och se till personkemin stämmer.

Bröllop
För mer inspiration gå in på www.brollopikullabygden.se

Mina favoritställen:

Grand hotell Mölle

Tunneberga Gästgiveri

Bröllop på Arilds Vingård.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

UA-56677906-1