Din fotograf i Helsingborg och Höganäs

Sofi och Tobias underbara bröllop i Kullabygden

bröllop på grand hotell mölle

När jag träffade Sofi första gången klickade det direkt!

För henne och Tobias var festen väldigt viktig, att gästerna hade roligt och fick en otrolig upplevelse.

Sofis motto var: Go mat, fett ös Rosa Allt!! Och rosa blev det, party också. Limousiner, galna servitörer och fyrverkerier. Självklart var festen på Grand i Mölle.

Hår: Elin Fransson By the Sea.( Även kordinator)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hej

Social

About

Jag är utbildad pressfotograf som startade eget 2005 för att få jobba med det jag älskar. Det har blivit mycket bröllop, över 200 brudpar och även porträtt under årens lopp…. människor är det som ligger mig varmast om hjärtat. Jag jobbar även med design och inredning Magasin 36 i Höganäs, med dess saluhall är en fantastisk miljö för fotografering och där jag har min studio.

Featured Posts

Categories

Archives