Din fotograf i Helsingborg och Höganäs

Emelie och Magnus bröllop på Arilds vingård

Jag träffade Emelie och Magnus tidigt i planeringen av sitt bröllop. De var väldigt klara med vad de ville med sin dag: fokus på Kärlek!

Ett lagom stort bröllop med borglig vigsel vid lusthuset på vingården i Arild. Pressenning var uppsatt i fall regnet skulle komma, och det gjorde det! Men uppehåll fick vi efter den känslosamma vigsel och den vackra sången, då tog vi porträttbilderna bland de gröna vinrankorna. Sen var det feststämning i restaurangen. Redan då väntade lille Elliott i Emelies mage!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hej

Social

About

Jag är utbildad pressfotograf som startade eget 2005 för att få jobba med det jag älskar. Det har blivit mycket bröllop, över 200 brudpar och även porträtt under årens lopp…. människor är det som ligger mig varmast om hjärtat. Jag jobbar även med design och inredning Magasin 36 i Höganäs, med dess saluhall är en fantastisk miljö för fotografering och där jag har min studio.

Featured Posts

Categories

Archives