Din fotograf i Helsingborg och Höganäs

Bröllop på Kullaberg

Den finaste sommardagen förra året, den 27 maj, vigdes Pernilla och Niklas på Kullaberg i världens vackraste bokskog.

Min syster Mia Fernstedt fixade hår och smink. www.lifehair.se

En dag med mycket kärlek och vackert i all enkelhet. Vigseln skedde mitt i skogen och inget öga var torrt.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hej

Social

About

Jag är utbildad pressfotograf som startade eget 2005 för att få jobba med det jag älskar. Det har blivit mycket bröllop, över 200 brudpar och även porträtt under årens lopp…. människor är det som ligger mig varmast om hjärtat. Jag jobbar även med design och inredning Magasin 36 i Höganäs, med dess saluhall är en fantastisk miljö för fotografering och där jag har min studio.

Featured Posts

Categories

Archives